Casierii la orice institutie publica

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (27 evaluari, media: 4,67 din maxim posibil 5)
Încarc...

Unul stie sa scrie, unul stie sa citeasca si al treilea ii pazeste pe intelectuali. Sau: trebuie sa stai si la trei ghisee diferite ca sa platesti un rahat de taxa.
Daca nu sunteti in stare sa eliminati cererile pentru cate zece mii de adeverinte, macar eliminati nevoia de a sta la coada la doua-trei ghisee pentru a plati aceeasi taxa. Exemplu ANAF si primarii, unde trebuie sa stai la un ghiseu ca sa obtii un c… (moderat de angajat al Guvernului – ne cerem scuze pentru disconfort, vă înțelegem frustrarea dar încercăm să evităm cuvintele grele pe platformă. Mulțumim pentru înțelegere!) de dispozitie de plata sau cum se mai cheama si la altul ca sa dai banii. Mai putin la firme, unde trebuie sa stai la trei ghisee, din care unul e de fapt sapte ghisee impartite pe litere si bineinteles la litera ta nu e nimeni.

P.S.: Am incercat sa fiu politicos, dar nu se poate. Deja imi vine sa ma duc pana la primarie si sa dau cu dezinfectant…
P.P.S.: E valabil si la posta care e tot a voastra, oricat ati incepe cu nuante ca e companie de stat si nu „organ” al guvernului.