cerere intrerupere si reluare studii rezidentiat

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (4 evaluari, media: 4,50 din maxim posibil 5)
Încarc...

Am intrerupt rezidentiatul la farmacie clinica pentru 1 an pentru a putea efectua un stagiu de cercetare in cadrul doctoratului, in strainatate.
Inainte de a pleca in strainatate a trebuit sa fac o cerere de intrerupere a studiilor de rezidentiat…care de fapt au devenit 3 cereri – cerere pentru rector, coordonator specialitate, manager spital. Nu exista un circuit automat al acestor cereri…trebuie sa alergi de la o usa la alta si sa astepti saptamani in sir pentru aprobari…pentru simple semnaturi si parafe. Nu exista model de cereri online!!!
La revenirea in tara, a trebuit sa refac cererile in sensul aprobarii reluarii studiilor de rezidentiat…Alte zile petrecute batand la usi pentru a vedea unde trebuie lasate cererile, alte saptamani pentru aprobari, pentru ca in final nici acum sa nu primesc cererea de la managerul de spital, pe motiv ca Cererea este in tranzit…reveniti peste 2 saptamani!!!! Este strigator la cer! Am mers din birou in birou si nimeni nu stie nimic la Spitalul Judetean Sf Spiridon Iasi….Am depus cererea la manager pe 6 Ianuarie, iar acum pe 24 Februarie nu stiu unde este cererea mea care trebuia doar semnata si parafata!.
La DSP mi s-a spus ca nu accepta decat toate cererile plus inca o alta cerere care trebuie completata de catre mine.
Ca sa nu mai spun cu cata nesimtire si superioritate se comporta functionarii care se ocupa de aceste formalitati administrative.

SOLUTIA
Platforma online pentru rezidentii medici si farmacisti.
Institutiile statului – Universitati, Spitale, DSP sa comunice intre ele cu adevarat
Cereri completate online si care sa circule online de la solicitant pana la minister.
Este un haos total in acest sistem de invatamant in Romania si o lipsa de respect pentru contribuabil.