grădinițe

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (1 evaluari, media: 4,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Locuiesc în Danemarca D3 aproximativ 6 ani . Va pot da , doar niște exemple pe care sistemul danez îl are și care cred ca și în România ar fi benefic :
1) fiul meu este la grădiniță -aplicație pe tel. ( văd poze , video , ce au făcut , ce face în fiecare zi .)
2) mă mut în alta parte ( alta adresa ) -am acces online sa mi schimb adresa ( inclusiv la oficiul poștal pentru ca , corespondenta sa mi vina la noua adresa din ziua în care m-am mutat)
3) instituțiile (toate) ale statului sa fie conectate la același sistem : – vreau sa mi schimb numele ..? Sa apară în tot sistemul ( inclusiv la bănci ) .
4) eliminați taxele cu timbre !! Mă duc la ghișeu ..prefer sa mai dau 10 lei în plus la același ghișeu , decât sa mai fac un drum la posta Pt un dosar și un timbru ..
5) toate instituțiile din România, unde se sta la coada , sa fi amenajate cu sistem electronic pe baza de bon de ordine , ca în orice stat civilizat . Trebuie lege!
6) trebuie cât mai multe aplicații Pt instituții unde sa se poată face plăti și primii informații de pe tel. ( nu uitați trăim în mileniul tehnologiei )
7) un lucru tare bun în Dk . Toți oamenii primesc acasă cartonase cu mai multe numere unde se pot loga cu nem id. Pe toate instituțiile statului ( făcând foarte ușor plăti sau modificări în sistem . .Dacă e nevoie ..)
-sunt multe lucruri de scris .. în principiu , sfatul meu este : transformați birocrația în tehnologie !!
-aplicații pe tel.pt instituții
– plăti de pe tel .. ( orice factura )
-semnezi cu nem id ( bagi codul de pe cartonaș , parola și ..gata )

Succes !!