Informatii clare, unitare si actualizate

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (1 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Schimbarea legilor se face de cele mai multe ori fara a lua in calcul prezentarea lor intr-un mod cat mai clar de inteles si improbabil de interpretat. In plus, nu exista o promovare a lor astfel incat noile reglementari sa fie cunoscute de cat mai multa lume. Se ajunge astfel la situatii in care fiecare intelege ce vrea din legea noua, se confunda cu cea veche, se aplica aleator etc sau pur si simplu nu exista informatii suficiente destul de clare pentru a fi pusa in practica acea lege.
Este deci necesar ca orice informatie sa fie disponibila intr-un singur loc, usor accesibil, public astfel incat sa se reduca la minim orice divagatii si interpretari gresite.
In ultimii 25 de ani s-au platit zeci de milioane pe diverse portaluluri goale de continut sau cu informatii vechi, gresite etc. Ar trebui ca toate actele care tin de guvernul Romaniei sa fie publicate intr-un singur loc (de ex pe domeniul informatii.gov.ro sau orice alt domeniu unic in Romania), unde informatia poate fi oricand gasita si filtrata de cetateni fiind actualizata de ministere si promovata unitar.