Inmatriculari autovehicule

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (3 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Buna ziua!

1)Cumaparatorul nu este recuperator pentru debitul vanzatorului motiv pentru care dovada ca vazatorul si-a achitat toate datoriile catre autoritatile locale/stat trebuie eliminata imediat.
2)Din Germania poti cumpara un set de numere provizorii valabil pentru 3 luni. In Romania trebuie sa faci 3 dosare pentru 3 randuri de numere valabile 3 luni de zile. Scghimbati legea si acordati un singur set de numere valabil 3 luni ! Simplu si pentru vanzator si intermediar si cumparator.
3)Delegati atributia inmatricularilor temporare (cu numere rosii) catre sectiile de politie municipale,care vor avea pe stoc numere rosii. Aceste numere ar putea fi repuse in circulatie dupa inmatricularea definitiva.
4)Cel mai simplu…copiati sistemul german de inmatriculare/reinamatriculare!
5)Aplicati sistemul german in cazul vanzarii autovehicolului pentru export–contract vanzare cumparare si un set de numere provizorii-multe autovehicole vor fi vandute catre Ucraina si R Moldova.
6)Delegati sistemul de inmatriculari catre vanzatori locali/dealeri auto—ce rost are sa mai stam la cozi zile intregi in resedintele de judet.
—Din localitatile cel mai departate de resedinta de judet se parcurg cca 120 km dus pana in resedinta de judet pentru RAR pentru inamtriculare. Caz: Jud Suceava unde inmatricularile ar trebui facute in Mun Vatra Dornei pentru localitatile limitrofe ,C-lung Moldovenesc. NU mai trimiteti oamenii pe drumuri pentru o bucata de tabla si una de hartie.
Documentele pot fi eliberate si trimise prin Posta Romana. Foarte multi ar preferea acest serviciu decat sa piarda zile intregi pe la cozi!

Multzumesc!