Inregistrare firme

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (9 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Reducerea numarului de drumuri suplimentare la infiintarea unei firme/pfa/imm etc. De exemplu, se poate ca odata cu depunerea actelor pentru firme, solicitantul sa aleaga in acel moment la ce banca doreste sa-si deschida contul, iar hartiil solicitate de banci sa se prezume completate prin acea cerere. S-ar putea oferi astfel toate datele iar solicitantul merge la banca cel mult pentru ridicarea tokenului daca este cazul.
Se cere ca PFA sa mearga sa semneze contract cu Casa de Pensii, deci alt drum si timp pierdut (plus birocratia de rigoare, o adevarata intoarcere in timp) cand asta ar trebui sa fie doar o optiune bifata in actul de infiintare, mai ales ca acum este obligatorie contributia la sistemul de pensii.
Pe scurt, orice implica crearea unei firme sau pfa sa fie rezolvat in acelasi loc si in acelasi moment cand se depun actele pentru firme, fara alte drumuri si solicitari suplimentare. Si mai ales, ideal ar fi ca aceste depuneri sa se faca online, sistem folosit in foarte multe alte tari din lume.
Multumesc