obținere canule gratuite casa asigurări

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (1 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Pentru a obține 4 canule/an gratuite pentru tatăl meu operat – neoplasm laringian, eu locuind în București, tatăl în sat Ursa, com. Gârcov, jud Olt trebuie să:
– merg în Ursa pentru a intra în posesia buletinului, cardului de sănătate și trimiterii de la medicul de familie (valabilă 30 de zile) pentru ORL Spital Panduri, unde a fost operat tatăl – 175+175=350 km
– merg la Spitalul Panduri pentru a obține prescripția medicală de la specialist necesară depunerii actelor la Slatina (la spitalul Panduri, pentru că tatăl nu a putut ajunge, medicii de aici au refuzat eliberarea prescripției)
– să merg la Slatina la Casa de asigurări pentru a depune actele (cereri, declarații, copii, etc), dar să obțin, tot de la Slatina și dovada că tatăl meu este asigurat, dovadă care este valabilă 2 ani (tatăl meu este pensionar CAP, cu o pensie de 549 lei). Pentru a obține dovada că tatăl meu este asigurat, trebuie să depun alte acte, iar rezultatul îl includ în documentele pentru obținerea canulelor , adică încă aproape 550 km,
– merg la Ursa pentru a ridica aprobarea primită prin poștă de tatăl de la CAS Slatina 350 km
– merg la firma agreată de Min. Sănătății pentru a ridica aceste canule
– merg la Ursa să duc canulele 350km.
De ce aceste drumuri, dacă tatăl meu are o nenorocită de gaură în gât, valabilă până la moarte, care oricum nu se va mai vindeca și va avea nevoie de canule tot timpul. De ce refuză medicii de la Panduri eliberarea prescripției pentru canule în lipsa tatălui meu. De ce atâtea hârtii. Acum, din cauza refuzului medicilor și drumurilor aferente trebuie să le cumpăr minimum 4 canule pe an = 4x minimum 250=1000 lei pe an.