Obținerea Numerelor Provizorii pentru Dealeri Auto

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (15 evaluari, media: 4,67 din maxim posibil 5)
Încarc...

In momentul de fata pentru a obține numere de probe cu care sa poți muta o mașina neînmatriculata dintr-un loc în altul sau pentru ca potențialii clienți ai dealerilor auto să poată efectua teste cu mașinile din parcul auto este necesar ca să demonstrezi că vinzi minim 10 mașini pe lună.
Acest aspect este discriminatoriu si Creează probleme in activitatea dealerilor auto din Romania.
In Germania precum si in Italia,Ungaria,Spania,Olanda,Belgia toți dealerii auto primesc numere de proba cu care pot mișca mașinile dintr-un loc in altul(de ex…o mașina trebuie Dusa la RAR sau la um service pentru verificări) fără sa fie nevoiți să obțină numere provizorii de 30 de zile sau sa înmatriculeze vehiculul respectiv.
Noi,dealerii auto care nu avem vânzări de minim 10 unități pe luna nu putem sa oferim clienților noștri posibilitatea de a testa mașinile pe care le avem in stoc decât daca le înmatriculam sau le obținem numere provizorii de 30 de zile.
Si asta e aberant…să obții numere pt.30 de zile ca cineva sa poată proba o mașina câteva minute sau să o poată duce pana la un service sa o poată verifica clientul.