ONRC – infiintare online PFA

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (4 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Am deschis recent un PFA online, folosind semnatura electronica.
Site-ul in sine este complet lipsit de intuitivitate. Odata gasit linkul, se completeaza cererea online si odata transmisa, se pot vedea observatii in campul „cererile mele”. Aici se primesc observatii de la functionarul ce a analizat documentele atasate, fara insa a putea raspunde, ori re-atasa documentele lipsa. Acest lucru se face printr-un alt link imposibil de gasit pe site, completand o cerere de adaugare documente, facand referire la cererea initiala. Banuiesc ca site-ul a fost mapat exact pe procedurile de la ghiseu, fara a se tine cont de facilitatea in utilizare pentru clienti.
Ar fi mult mai facil ca in campul „cererile mele” pe langa butonul view, sa existe un buton de edit prin care sa se poata adauga informatii si documente, fara a mai cauta alte linkuri in meniul si asa stufos.

De asemenea, ce sens mai are depunerea online a specimenului de semnatura odata ce se semneaza electronic toate documentele? Pentru acest act a trebuit sa ma prezint la ONRC pentru a da semnatura in fata unui functionar…

Multumesc,

Teodor