Prezenta fizica la ghiseu

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (Evaluați aceasta propunere)
Încarc...

Eu sint de parere ca statul la coada si interactiunea cu functionarul de la ghiseu poate fi inlocuit cu un schimb de scrisori intre autoritate si cetatean.
Deci, eu propun eliminarea ghiseului si a cozilor aferente pentru ca este umilitor si lipsit de demnitate sa stai la cozi interminabile la un ghiseu si sa constati pe urma ca trebuie sa stai la alt ghiseu care te trimite la alta coada de la alt ghiseu.
Este pierdere de timp, energie si efort utilizat intr-un mod inutil.
Acest ghiseu poate fi inlocuit cu un sistem de management al documentelor prin care o autoritate trimite o scrisoare la care cetateanul va raspunde printr-o alta scrisoare. Toatea acestea vor fi scanate si stocate electronic in dosarul electronic al cetateanului. Scrisoarea va fi autentificata prin semnatura autoritatii sau a ceateanului, dupa caz.
Avantaje:
-Cetateanul va folosi timpul pierdut la cozi intr-un mod convenabil sieși
-persoanele de la ghiseu nu vor mai avea un contact direct cu cetateanul si va fi mai putin stres. Nu vor mai trebui sa suporte nervii cetatenului si eventual certurile.
-Posta Romana va fi revigorata economic prin aceasta actiune, eventual modernizata pentru a procesa cit mai repede fluxul de scrisori.