Schimbare adresa punct lucru

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (2 evaluari, media: 4,50 din maxim posibil 5)
Încarc...

Prea multe hartii , hartia prea scumpa ( la figurat vorbind ) adica prea multi bani pe o gramada de hartii , prea mult timp pierdut ( doua zile in loc de 2 minute cat ar trebuii sa dureze actualizarea unei informatii ) pt. ca in final sa schimbe cateva mentiuni . Inclusiv schimbarea seriei de buletin costa bani (expirase buletinul) . Si te mai miri de ce sunt atatea nereguli . O gramada de functionare care se plimba de la o camera la alta , oameni care toaca banii comunitatii , in loc sa se foloseasca la dezvoltarea comunitatii .
Infintarea unei firme sa se faca online ,in prezent se pierd zile si banii aiurea pentru asa ceva care in mod normal , si in mileniul III ar trebuii sa dureze cel mult 10 minute ! Romania este tara cu cea mai mare viteza de interent si inca plimbam hartii de la o camera la alta si mai si platim pentru asta . Exact ca la prosti , scuzati expresia ,dar de institutiile statului mi cel mai urat .
Atitudine functionarilor – este ca si cum ei m-ar plati pe mine nu eu pe ei ! Aici va puteti inspira de la ….ospatari ! Sa fie mai constienti de locul de munca ce-l poseda si sa aibe mai mult respect fata de cei cele asigura salarul .Dar daca toata treaba asta sar face 90% online , nu ar mai fi nevoie de functionari obositi si scarbiti de viata !

O zi buna si spor la treaba pentru ca e mult de munca in tara asta !