Sectiune de comunicare online cu „GuvernulMeu”

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (13 evaluari, media: 4,62 din maxim posibil 5)
Încarc...

Deseori, se intampla sa aflam de somatii de plata, impuneri, popriri de conturi sau datorii la stat prin corespondenta scrisa si transmisa prin posta.
O platforma online, denumita dupa mine GuvernulMeu, care sa aduca intr-un singur loc toate institutiile statului, fie ca vorbim de administratii locale, regionale sau nationale, prin care sa putem primi notificari/somatii/raspunsuri si alte informari utile, ar aduce un mare plus in comunicarea intre institutii si cetatean.

Iar cum Romania nu duce lipsa de programatori IT, cred ca platforma se poate realiza, testa si implementa in mai putin de 24 de luni.

Binenteles ca nu toti stim sa „manuim” un calculator si binenteles ca nu trebuie sa fie obligatorie utilizarea acestui portal, dar vad acest portal ca fiind unul de bun augur pentru multi cetateni.

Ce castigam? Castigam timp, evitam aglomeratie, evitam isteria generalizata stand la coada administratiilor fiscale, economisim bani prin eliminarea corespondentei, economisim hartie, si nu in ultimul rand, suntem in pas cu tehnologia.