Somatie si titlu executoriu amenda veche

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (3 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

am luat o amenda pentru lipsa rovignieta in 2012, platita tot atunci, o parte catre CNADR, o parte direct la trezoreria sector 3
in feb.2016 am primit de la ANAF un plic cu somatie si titlu executoriu, doua hartii care nu spun decat amenintari legate de blocatul conturilor si doar un numar/data de PV care nu detaliaza absolut nimic ce anume reprezinta. A trebuit sa caut prin hartii vechi de cativa ani sa-mi dau seama ca e vorba de rovignieta.
Am platit la trezorerie direct, cu chitanta si stampila, chiar nu exista evidenta ?? Trebuie deschise actiuni executorii fara minima verificare? Sunt hartii inutil tiparite si trmise cu posta, macar sa detalieze, nu sa oblige omul sa mearga la ANAF sa intrebe (la email si telefon nu raspunde nimeni). Raspunde cineva de tot acest consum pe bani publici?
Am lasat dovada platii la Admin.financiara S3, au dorit copii dar nu aveau nici macar un xerox, scanerul nu functiona (dotari 0, munti de hartii peste tot..); am facut copii „peste drum” – nici macar nu am primit o hartie de „prezentare dovada”