Arhivarea electronica a documentelor care se depun la Primarii de mai multe ori, sunt acte pe care le depui in copie fizica si de zeci de ori

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (4 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Unele acte trebuie sa le depui de mai multe ori in copie, uneori de zeci de ori in timp, ceea ce este ineficient, mareste enorm necesitatea de arhivare fizica, este neecologic etc. Am sa va dau un exemplu teoretic: Actul de dezmembrare a unui teren in 20 de loturi: il depui imediat ce ai efectuat dezmembrarea in mai multe copii (in functie de Primarie: si la „agricol” si la „impozite si taxe” si uneori si la „urbanism”.

Ulterior, orice solicitare o faci in legatura cu unul din terenurile dezmembrate (si sunt 20!!) necesita sa depui din nou acest Act de dezmembrare (care poate avea foarte multe pagini, depinde de notarul care il redacteaza, poate avea rectificari ceea il mareste etc): cand soliciti Cert fiscal, cand soliciti Cert de Urbanism, Aut de constructie, etc, multiplicati aceste tipuri de solicitari cu numarul de loturi si ajungeti la dimensiunea fizica a copiilor necesare.

Acelasi principiu se poate aplica la Acte de dezmembrare a unui imobil tip bloc in apratmente, condominium, cartiere rezidentiale de vile etc.