Eliberare certificat urbanism

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (15 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Am depus in data de 29 octombrie 2015 solicitare pt eliberarea certificatului de urbanism . Acest act nici pana in data de 25 februarie 2016 nu a fost eliberat. Termenul legal de eliberare este de 30 zile. A ajuns la cca 120 zile. Este vorba de certificat de urbanism pt demolarea unei bucati de zid intrun apartament Mentionez ca prin lipsa acelui document tot primaria ma chema in instanta spund ca eu nu am respectat termenul de 90 de zile pt a intra in legalitate cu modificarile efectuate in apartamentul personal. Cum se poate ca aceiasi institutie cu diferite departamente 🙁 politia locla si urbanismul ) sa nu comunice intre ele si ma actioneze in judecata ? Cum este posibil sa imi solicite cheltuieli de judecata in conditiile in care departamentul lor de urbanism nu a eliberat un act in termenul legal?
Eu avem la dispozitie 90 de zile sa intru in legalitate cu certificatul de urbanism care teoretic ar fi trebuit eliberat in 30 zile si apoi sa depun actele necesare. Dar nici dupa 120 zile eu nu am acel act
In aceste conditii eu trebuie sa imi platesc un avocat sa ma reprezinte in instanta sa pot dovedi ca din vina unor functionari publici nu am reusit sa respect termenul de 90 zile.
Cum este posibil ca o intitutie sa impuna termene dar tot ea nu le respecte si ma actioneaza in instanta…