Simplificare IMNATRICULARE AUTO

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (5 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

BELGIA: inmatricularea se face pe un singur document,unde apar date de identificare detinator auto,adresa,etc,unde se aplica in locatia RAR- Controlul RAR cu datele aferente si in locatia ASIGURATOR – vignieta (cod de bare-dovada ca ai platit asigurarea)! Cu aceasta foaie-denumita popular in Belgia -foaie roz(desi este alba) te prezinti la DIV Directia de Inmatriculari auto-unde platesti taxa de numar si ti se elibereaza- O SINGURA PLACA DE INMATRICULARE SECURIZATA-PENTRU MONTAREA PE AUTOTURISM IN PARTEA DIN SPATE!!!RADIEREA SE FACE SI MAI SIMPLU- SE IA PLACA DIN SPATE(ELIBERATA DE CATRE DIV-cea securizata) si se introduce in cutii postale de mari dimensiuni aflate la toate DIV-URILE din Belgia! In 24 de ore autoturismul este radiat din sistem!
La fel si cu Remorcile pana in 750 de kg! Nu se inmatriculeaza! Se cumpara de pe raft Careffour sau din alte parti -placi de 5-7 euro pe care se lipesc litere si cifre-aflate in set si se pune placa de inmatriculare pe remorca!
Si in cazul autoturismelor,cum am spus D.I.V.-Politia circulatie in cazul nostru elibereaza o SINGURA PLACA DE INMATRICULARE-cea din fata se gaseste la orice colt de strada(ziare, magazine si firme care fac aceste placi,Carrefour etc)