vanzarea terenurilor extravilane

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (6 evaluari, media: 4,50 din maxim posibil 5)
Încarc...

premtiunea vanzari unui teren la administratia publica locala dureaza 2 luni si jumatate sa cumperi s-au sa vinzi 1000mp de teren extravilan pana primaria iti va elibera dreptul de premtiune de vanzare s-au cumparare de foarte multe ori va trebui sa apleci capul ca sa rezolvi problema,consider ca vanzarea este corecta atat cat ai carte funciara este suficient .
-certficatele medicale depuse la Casa de Asigurari de Sanatate sunt platite dupa 5luni de la depunere ,unde trebuie sa stai la o coada de o zi de lucru ,casa are posibilitate sa verifice pe card medicalele eliberate sa efectuieze platile societatilor in termen legal.
Hotararile Judecatoresti definitive si irevocabile privind fondul funciar nu se uita nimeni la ele mai mult te ia si in ras cand te duci la primarie -forma simplificata hotariile sa fie puse in executare de catre judecator prin procuror .
Eliberarea unui certificat fiscal dureaza 5 zile la Primaria Sendriceni primarul nui de gasit iar nevasta este de toate ea conduce primaria -propun ca acest certificat sa fie aceesat on-lai de catre ;notarii,etc.