casa de asigurari de sanatate

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (11 evaluari, media: 4,45 din maxim posibil 5)
Încarc...

cardul de sanatate trebuie sa afiseze si suma depusa de mine in fiecare luna la cas.de ce trebie sa astept plafonul ptr analize sau servici medicale?mereu mi se spune ca nu au plafon sau s-a terminat.pai bani platiti de mine la cas tr sa se regaseasca pe acest card de sanatate si sa ia din acestia direct.
propunerea este urmatoarea:banii care se duc direct la cas sa se regaseasca si pe cardul de sanatate astfel nu trebuie sa mai astept cu lunile serviciile medicale compensate deoarece avand bani pe card imediat se poate retrage suma si beneficiez de asistenta medicala,medicamente,etc, in limita banilor mei din cont.daca mi se termina aceasta suma sa platesc ce nu acopera.nu credeti ca astfel se v-a distruge si mafia?nu credeti ca avand mereu control asupra banilor personali o sa-mi permit si servici sau medicamente adecvate?
sotia mea este insarcinata in 3 luni,nu a beneficiat de nici o asa zisa gratuitate din partea cas-ului deoarece analizele obligatori nu se faceau ca nu era plafon sau se terminase.copilul care se dezvolta in pantece nu asteapa cu lunile plafoanele ori sa deblocheze cas-ul.bani care sunt platiti de ea in fiecare luna la salariu trebuie sa se regaseasca si pe card iar atunci cand medicii ii cer anumite analize imediat sa se descarce de pe card plata acestora!!!!ne-am cam saturat de cas si lipsa banilor !! vrem sa se opreasca la salariu suma catre ei dar sa beneficiem imediat de acesti bani. e foarte simplu de aplicat …daca se si vrea acest lucru.