Infiintare firma – lista de semnaturi

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (10 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Pentru a deschide o firma care poate nu are nevoie nici de punct de lucru deci nu are nevoie de spatiu special desfasurarii activitatii (se presupune ca activitatea se poate desfasura pe teren sau la domiciliul clientului) este necesar (daca locuiesti la bloc) sa mergi cu o lista cu toti sau aproape toti locatarii semnata si apoi aprobata de catre administratiei blocului in care locuiesti.
Asta este o frana puternica in calea infiintarii unei firme care poate avea cativa angajati. Eu nu am reusit sa adun aceste semnaturi acolo unde locuiesc, poate pentru ca am scapat odata apa si l-am inundat pe cel de jos sau pentru ca intr-o zi cand eram suparat nu am salutat destul de respectuos pe vecinul pensionar.
Apoi de ce trebuie sa stie vecinul ca eu deschid o firma si de ce sa depinda viitorul unei firme inca neinfiintate si a angajatilor lor posibili, de semnatura unui vecin artagos sau invidios?
Inteleg ca activitatea unei firme poate sa deranjeze prin galagie sau altceva, dar pentru asta sunt legi (sau se pot face) care pot sanctiona sau pot inchide punctul de lucru pentru un astfel de comportament, dar mai ales s-ar putea ca in cazul unui sediu social al unei firme sa nu fie cazul de asa ceva. Un punct de lucru as fi de acord sa nu poata fi autorizat intr-un apartament insa sediul social presupune sa faci si/sau sa lucrezi cu hartii care nu deranjeaza vecinii.
Asta este o problema cu care m-am luptat un an fara sa reusesc pana am reusit sa inchiriez greu un spatiu pentru sediul social inutil. Sunt cheltuieli mai mari si apasa pe o firma mica cum am eu.
De aceea cred ca s-ar potrivi propunerea pentru o societate cu maxim 5-10 angajati.