Realizarea dosarelor din calendarul miscarii personalui didactic

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (4 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Vreau sa cuprind aici mai multe probleme:
1.dosarele pentru obținerea gradelor didactice. Ca să te poți înscrie la unul din aceste examene, trebuie sa fi trecut minim printr-un examen de titularizare/suplinire calificata, care presupunea dovada diplomei de licența și a absolvirii modului pedagogic. Din acest punct, înainte la orice examen de grad (definitivat, gradul II sau gradul I), trebuie întocmit un dosar cu copii legalizate la notar după diplomele de studii(inclusiv foaia matricola).
2. Pentru profesorii care nu au fost suficient de norocoși să obțină titularizarea și care, în fiecare an trebuie să dea acest examen, în fiecare an trebuie să pună la dosar aceste acte.
3. Profesorii care doresc să își depună dosarul de detașare (asta înseamnă că sunt titulari) din nou trebuie să facă un dosar, la care să atașeze aceleași acte.
4. Dosarele de restrângere de activitate și de continuitate (orice fel de continuitate). Și în acest caz, trebuie făcută dovada studiilor superioare, a obținerii gradelor didactice (tuturor, chiar dacă ai gradul I, trebuie sa faci dovada ca ai și gradul II și definitivatul – ceea ce este redundant)
Toate aceste date, s-ar putea centraliza într-o singură bază de date națională, la care sa fie permis accesul fiecărui ISJ? Astfel încât să eliminăm tone de hartie din arhivele ISJ-urilor?