schimbarea domiciliului de pe buletin

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (6 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Mi-am schimbat domiciliul din sector 1 in sectorul 3 in Bucuresti.
Am inaintat la Primaria sector 1 Contractul de VC a apart. din sector 1 unde aveam domiciliul si mi sa eliberat scoaterea din evidenta a domiciliului din sector 1.
Am inaintat la evidenta populatiei din sect.3 Contractul de VC a apart. pe care l-am cumparat in sect. 3 si certificatul de scoatere din evidenta a domiciliului din sect. 1, pentru a-mi schimba domiciliul pe buletin.
Mi s-a comunicat ca pentru a mi se schimba domiciliul pe buletin, in afara de contractul de vanzare a apart. din sect. 1 unde aveam domiciliul, si contractul de cumparare a apart. din sect. 3 unde m-am mutat cu domociliul, mai trebuie sa le aduc certificatul de casatorie si cel de divort deoarece apar in calculator c-a divortat, sa plec la Roman jud. Neamt sa le transcriu in certificatu de nastere pe care il posed.
Explicandu-le ca am plecat din Romania in anul 1964 casatorindu-ma in anul 1970 si divortandu-ma in anul 1992 toate aceste in strainatate.
Intorcandu-ma in Romania in anul 2002 c-a fiind cetatian Roman mi-am scos Buletinul si Pasaportul.
Explicandule toate acestea, mi sa comunicat ca pentru a mi se schimba domiciliul in Buletin trebuie schimbat Buletinul si aceasta necesita sa aduc certificatul de casatorie si cel de divort din strainatate sa le traduca in Romana, sa le legalizeze un Notar si sa le inaintez la Judecatoria Bucuresti prin intermediul unui Avocat.
Explicandu-ie ca i-mi este imposibil la varsta mea de 74 ani, cu Handicap Accentuat si beneficiar a legi 189/2000 sa fac aceste deplasari si sa intru in asa cheltueli.