Internarea/Externarea din spital

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (2 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Internare:
Multe formulare de completat la diverse ghisee:
1. la doctor direct, care decide internarea
2. la canera de garda (de multe ori coada si fiind bolnav uneori neputinta de a sta la coada fara insotitor) unde formularul dat de doctor trebuie staampilat, apoi la doctor inapoi unde ti-i se dau niste formulare suplimentare de completat (inclusiv daca doctoral ti-a explicat medicatia, etc,, ceea ce nu este adevarat pentru ca pana in acel moment nici nu stii ce medicatie vei urma, dar esti pus sa semnezi acest formular, mai sunt si alte formulare de semnat).
Externare:
La ora 12 la coada la doctor (fiind mai multe externari, nu se face programare, adica la 12 o persoana, la 12:30 o alta persoana etc.) unde se elibereaza un document cu care trebuie iar sa ajungi la camera de garda sa fie semnat si stampilat (aici este usor pentru ca intotdeauna merge coada rapid si/sau nu este coada).
– doctorul se concentreaza pe multimea de formulare pe care trebuie sa le semneze si parafeze (extrem de multe semnaturi in special, dar si multe hartii) si nu iti mai are timp sa-ti dea nici un fel de recomandari, si nu-ti explica medicatia nici la inceput, nici pe parcursul internarii si nici la externare, dar foaia initiala in care esti intrebat daca medicatia ti-a fost explicate a fost semnata?!
– se plang, chiar tipa la tine (doctorul) ca foloseste toner din bani proprii si daca doresti copii dupa analize este imposibil sa le obtii, nici macar contra cost.