necorelare funcțională a instituțiilor

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (2 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Pentru obținerea autorizației de construire pentru o locuintă sau alt tip de obiectiv sunt necesare intre 10 și 12 avize sau acorduri de la diverse instituții cum ar fi- aviz pentru protectia mediului, aviz sanepid, aviz protectia civilă, avize pentru rețele edilitare – energie termică, energie electrică, energie termică, retele apă – canal, gaze, telecomunicații, monumente istorice etc.
Fiecărui aviz îi corespunde câte o instituție care este situată în diverse puncte ( în București la mulți km. una față de alta)
Deci fiecare instituție are locația ei, cu orare diferite de funcționare cu publicul și fiecare instituție cu formularele și taxele ei. Unele instituții au caserie pentru încasarea taxelor altele nu și trebuie de mers la oficiile poștale
Propun ca toate instituțiile care au program cu publicul să aibe același orar de funcționare respectiv de primiri acte în zilele cu soț și eliberări acte în zilele fără soț cu același orar de funcționare., Aceleași formulare de cerere, aceleași formulare pentru aviz care poate fi- da, nu, sau cu specificații.
Toate taxele să fie egale în prezent de la 50 la 400 roni