Produsul traditional atestat

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (1 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Produsul Traditional este reglementat doar la nivel de atestare.Regulamentele UE
recomanda legislatie nationala care sa incurajeze si sa delimiteze clar Produsul Traditional de restul Industriei Alimentare.Este imposibil ca un produs care este limitat ca productie(150 kg/zi) sa reziste pe piata.Datorita normelor impuse de institutiile statului,producatorul trebue sa gaseasca solutii sa reziste,sau sa renunte.
Daca institutiile statului se aduna si emit un Ghid de bune practici in domeniu,(dar semnat de toate institutiile care controleaza ,nu ca cel de pe pagina madr,care mai mult incurca)atunci producatori se pot informa corect .
Daca producatorul este scutit de anumite costuri suplimentare,cum ar fi;taxele locale,medicina munci,protectia munci,analize produs repetate.
Daca sar gasi solutii de sprijin pentru start,iar cadrul legal v-a fi simplu si clar Produsul Traditional v-a putea fi un succes.