Administratia Finantelor Publice sector 3, persoane fizice

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (Evaluați aceasta propunere)
Încarc...

Administratia Finantelor Publice sector 3, persoane fizice, poate fi contactata numai la un numar de telefon fix la care, insa, intra direct ton de ocupat. Alt numar de telefon nu exista. La email-uri nu raspunde nimeni, desi traim in era tehnologiei. Asadar singura varianta pentru a rezolva o problema administrativa, sau de orice alta natura, nu ramane decat sa mergi la sediul din str Lucretiu Patrascanu. Inca de la intrare te intampina un peisaj dezolant. Odata depasit socul imaginii si a mirosului, te intampina cozi foarte mari si care avanseaza foarte greu. Chiar daca vrei numai sa depui o solicitare la Registratura sau sa intri in posesia unei informatii, trebuie sa stai la coada. Odata ajuns in fata inspectorului constati cu stupoare ca: nu ai fost indrumat corect si respectivul inspector nu te poate ajuta, inspectorul te pune pe drumuri pentru ca documentele pe care le ai nu seamana cu cele pe care le stie el (nici nu se uita daca sunt corecte, ci te intoarce din drum pur si simplu pentru ca nu arata asa cum stie el ca trebuie sa arate), etc. In final te asteapta alte cateva drumuri la aceeasi Administratie ca sa rezolvi o simpla problema (intre timp adunandu-se penalitati la sumele pe care le ai de plata). Propunerile pentru imbunatatirea relatiei contribuabil-Administratie:
– un sediu curat (sa nu fim nevoiti sa ne turnam spirt din cap pana in picioare dupa un drum la Administratie)
– inspectori care sa isi dea silinta sa rezolve problemele contribuabililor (ei iau acelasi salariu chiar daca rezolva problemele contribuabililor sau nu le rezolva dar salariul respectiv il iau ca sa rezolve problemele, nu sa puna contribuabilii pe drumuri)
– o mai buna organizare a documentelor necesare pentru orice problema administrativa
– un sistem comun pentru toate Administratiile Finantelor Publice, astfel incat cei de la sectorul 3 sa poata verifica informatii si de la alte sectoare (si sa nu puna contribuabilul pe drumuri intre „sectoare”).