Solicitarea direct de la ANAF a veniturilor tatalui, daca exista o hotarere judecatoreasca executorie privind pensia de intretinere minor ca procent din venitul net.

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (Evaluați aceasta propunere)
Încarc...

Am o hotarare definitiva si irevocabila privind pensia de intretinere minor ca procent din venitul net al tatalui, hotarare obtinuta cu greu, dupa vreo 3 ani. Tatal lucreaza pe contracte de consultanta pe perioada determinta. Ca sa aflu venitul lui, trebuie sa angajez avocat (sa platesc iar avocat) ca sa se solicite in instanta adresa catre ITM sau ANAF, avand in vedere ca nu stiu unde lucreaza tatal si cu ce firma colaboreaza, la ce proiect pe fonduri structurale mai lucreaza. Copilul are 6 ani, iar eu trebuie sa fac asta pana cand fiul meu va avea dreptul la pensie de intretinere.
Din moment ce am castigat acest drept in instanta, de ce nu pot merge cu aceasta hotarare judecatoreasca legalizata in original la ANAF si solicita veniturile tatalui? De ce trebuie sa mai incarcam instanta cu dosare?(ca mine sunt o multime de alte femei). Stiu ca ar fi o mare gaura in bugetul avocatilor…