Declaratia 220

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (Evaluați aceasta propunere)
Încarc...

Registratura cere, pentru prelungirea, cu act aditional a uni contract de inchiriere deja inregistrat toata documentatia initial, in copie, dosar plic pe care-l va lega cu sfoara si depozita.
Acordati acces functionarilor la o baza de date si investiti functionarul cu autoritatea de a opera in accea baza in momentul in care ajungi in fata lui.
Nu desfiinta-ti sucursalele din judet. Acolo datarita volumului de munca si organizarii spatiului anjugi in fata celui care te identifica si opereaza direct in computer declaratii, modificari.
La sucursal Timisoara functionarul ce ofera consultatii si este pregatit nu are decit autoritatea de a emite foi de varsamant.
Trezoreria nu incaseaza nici o suma fara foaie de varsamant. Ceea ce inseamna doua cozi.
NIF – se pierde corespondenta deoarece daca imputernicitul fiscal isi schimba domiciliul nu are dreptul de a schimba domiciliul fiscal al cetateanului strain. Numai acesta poate face acest lucru prin consulat sau cind este prezent in tara.Nu est luata in considerare noua adresa a imputernicitului pentru corespondenta. Nu mai ajung impunerile si de aici cozile la ghisee si penalitatile.
Luati in considerare o adresa de corespondenta.
Redati demnitatea celui care munceste .
Decizia 250 este semnat astfel : litere majuscule si numele mic urmat de numele de familie pt sef, sef serv. si litre mici de tipar respectiv numele de familie si numele mic pentru intocmit.
Daca ajungi la cel care intocmeste impunerile vorbeste cu teama ” sa nu creada seful ca am ceva cu tine” sau ca ofera consultatii.
Cu respect
Marinela Cucalan
Dudestii Vechi nr. 242 Timis