preschimbare permis auto strain

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (Evaluați aceasta propunere)
Încarc...

Buna seara.
Numele meu este Cernean Gheorghe Gabriel si locuiesc cu domiciliul de rezidenta pe strada Romana nr. 90 loc Ploiesti jud. Prahova.
Am obtinut permisul de conducere categoria B in noiembrie 1996 la Cluj Napoca.
In aprilie 2005 am plecat la munca in Spania cu contract de munca. La date respectiva, Romania nefiind membru al comunitatii europene a trebuit sa imi schimb permisul auto romanesc cu unul spaniol si asta binenteles dupa ce am respectat procedurile lor ( examen si teste medicale).
Anul acesta , mai precis pe data de 20 martie 2016 permisul de conducere spaniol categorie B urmeaza sa imi expire.
In acest sens am intreprins demersurile pentru a preschimba permisul de conducere auto spaniol in permis de conducere romanesc ( sa nu uitam faptul ca permisul initial a fos obtinut pe teritoriul romanesc in noiembrie 1996)
Am depus actele de preschimbare permis auto la data de 22 februarie 2016. In urma depunerii acestora am obtinut o adeverinta pentru a putea conduce autoturismul cu care ma deplasez la seviciu valabila pana pe data de 20.03.2016 ( aceeasi data cu cea care expira permisul spaniol) Mentionez ca am depud toate actele necesare pentru preschimbarea permisului ( analize medicale, fotocopii, originalul permisului precum si dovada platii taxei de preschimbare).
In cursul zilei de azi am fost in audienta la Cms. Sef Maria Gavril pentru a intreba ce pot face dupa data de 20 Martie 2016 , moment la care nu mai detin adeverinta pentru conducere auto. Doamna comisar mi-a raspuns ca nu se poate acorda prelungire de adeverinta si in consecinta nu voi mai putea conduce autoturismul.
Mentionez faptul ca imi desfasor activitatea de inginer la Rafinaria PetroBrazi si distanta intre locul de domiciliu si serviciu este de 17 km .Totodata mai mentionez si faptul ca de multe ori sunt chemat cu noaptea in cap la serviciu ( serviciu de permanenta).
Astfel doresc sa stiu , INTRUCAT NU AM GRESIT CU NIMIC, de ce sunt privat de un drept dobandit legal? Respectiv de dreptul de a merge la munca?
Totodata doresc sa stiu ca in cazul in care, imi pierd locul de munca ( doamna comisar mi-a raspuns azi ca trebuie sa astept pana ce imi soseste permisul auto nespecificand NICI O DATA) ce trebuie sa fac?
Va rog sa aveti in vedere faptul da datorita faptelor enumerate mai sus dumneavoastra ma PRIVATI DE DOUA DREPTURI UNUL DINTRE ELE FUNDAMENTALE SI ANUME DREPTUL LA MUNCA.Celalalt drept este dreptul de a conduce un autorurism pentru a merge la munca.
In speranta ca situatia mentionata de catre mine mai sus isi va gasi o rezolvare cat mai urgenta ( Stimata institutie a statului doresc sa muncesc) va multumesc anticipat.