Posibilitatea obtinerii online a datelor de acces in sistemul www.ghiseul.ro si pentru acele persoane care nu detin card bancar

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (Evaluați aceasta propunere)
Încarc...

Buna ziua.
Supun atentiei dumneavoastra o propunere referitoare la posibilitatea obtinerii online a datelor de acces in sistemul www.ghiseul.ro si A ACELOR PERSOANE CARE NU DETIN CARD BANCAR(se pare ca aceasta categorie de persoane detine o pondere mare in Ro).
Parintii si socrii mei au varsta de aprox 80 de ani, nu detin card bancar si nu se pot deplasa la sediul primariilor unde detin proprietati(e vorba de orasele Suceava si Constanta). Ca majoritatea persoanelor in varsta, sunt buni platnici.Impozitele in numele lor sunt platite la ghiseu de catre rude, vecini, apropiati, etc…si este un adevarat stress pentru ei cand vine momentul achitarii taxelor si impozitelor locale.
Pentru a veni in intampinarea acestei categorii numeroase de persoane care nu au posibilitatea sa se deplaseze personal si pentru care impozitele si taxele oricum sunt achitate de alte persoane, propun ca in CAZUL CREARII UNUI CONT PE SITE-UL WWW.GHISEUL.RO, IN CAZUL PERSOANELOR CARE NU DETIN CARD BANCAR SA EXISTE SI POSIBILITATEA CA ACEST CONT SA FIE DESCHIS SI DE CATRE O ALTA PERSOANA CARE DETINE CARD BANCAR.Astfel, pe langa datele de identificare ale titularului de cont, propun introducerea unor campuri suplimentare referitoare la acea persoana cum ar fi: numar card, CNP, domiciliul, gradul de rudenie, etc. In concluzie, identitatea persoanei care creaza contul se poate verifica prin nr de card.
De altfel, situatia ar fi similara celei in care se achita online impozitele si taxele online….acolo este o rubrica referitoare la DATELE DE IDENTIFICARE ALE PERSOANEI CARE FACE PLATA, care poate sa difere de titular.
In speranta ca pana la inrolarea oraselor Suceava si Constanta in sistemul national electronic de plata online- cu autentificare se va gasi o solutie favorabila in acest sens, va asigur de deosebita mea consideratie!