Parcaje de resedinta

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (1 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Buna ziua,
Problema la care ma voi referi in continuare tine de serviciul parcaje de resedinta sector 6 fara a generaliza si la alte sectoare ale capitalei deoarece HCL apartin de primaria fiecarui sector in parte.
De la inceput trebuie mentionat ca HCL sector 6 privitoare la alocarea locurilor de parcare de resedinta este conceputa intr-un mod total netransparent, alocarea acestor locuri facandu-se preferential deoarece HCL nu impune nici o regula lasand ca decizia sa apartina100% functionarului pubic.
Astfel, alocarea se face fara a se tine cont de ordinea cronologica a inregstrarii cererilor si doar dupa transmiterea unor situatii fiscale care atesta plata/neplata taxei anuale de la serviciul de impozite si taxe. Atat cei de la parcaje de resedinta cat si cei de la impozite si taxe nu doresc sa anunte public data la care se transmite acest document si implicit numarul de locuri de parcare ramase disponibile prin neplata taxei pama la data limita de 31.03.2016.
Serviciul parcaje de resedinata, la primirea situatiei de plati poate aloca in mod netransparent locurile ramase disponibile si apoi sa prezinte public noua situatie pe anul in curs.
Cred ca implementara unei proceduri clare si transparente este necesara pentru a elimina suspiciunile care planeaza aztazi peste aceasta institutie a statului.