simplificare aviz CNECAN

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (Evaluați aceasta propunere)
Încarc...

1. de ce este nevoie dupa instalare unui aparat roentgen, dupa ce inginerul ti-a facut montarea acestuia de (taxa curs radiologie, taxa examen radiologie, taxa avize CNECAN 1000 EURO, sorturile sa fie trimise pentru verificare chiar daca acestea sunt noi”taxa dinnou” vizita in teren a unui reprezentant cenecan „comunist” ca sa iti spuna dupa ce anterior a verificat un inginer radiolog ce nu este in regula).
2. de ce ne scarpinam invers la cap daca toate acestea ar putea tine de dsp filialele judetene cum este peste tot in Europa, sq simplificam lucrurile cu un simplu aviz pe baza unui dosar simplist ca nu mai suntem in epoca de piatra si nu detinem arma atomica in cabinet.
3. acest CENECAN care este de sorginte postbelica „fascisto comunista”, acest stat in stat, nu inteleg de ce ma verifica de parca as detie centrala de la Cernavoda, doar pentru a impune bani si birocratie prin avize de la bucuresti cand in alte state europene(franta) lucrurile sunt mullllllllllllllllltttttttttttttttttt mai simple.
4. dupa ce ai terminat o facultate de medicina si ti-ai tocit coatele pe bancile universitatii si ai studiat o materie de un an de zile Radiologie e nevoie de examene ulterioare bani in plus de parca cineva ti-ar fi anulat tot ce ai invatat intr-un an de facultate si va trebui sa faci un curs de 3 luni pentru a sti totul in domeniul radiologiei. adica ce se face iti anuleaza munca si studiul depus de tine de-alugul facultatii pentru materia respectiva.
5. propun ca atributia cenecan legat de avizarea aparatelor de radiologie sa fie derogata directiilor de sanatate judetene care sa fie autoritarea competenta .
MULTUMESC, SI AS DORII SA STUDIATI PROBLEMA MAI IN PROFUNZIME DEOARECE ESTE CU MULTE INRADACINARI IN COMUNISM DAR SI PENTRU A REUSII CA SI ROMANII SA SE TRATEZE LA STANDERDE EUROPENE.