impozitarea terenurilor agricole

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (Evaluați aceasta propunere)
Încarc...

Sunt debitata cu impozit pe teren arabil desi nu sunt proprietar asupra respectvului teren. In speranta eliberarii titlului de proprietate, am declarat candva folosirea (Ordin Nr 36/2002) a unei treimi din ceace i s-ar fi cuvenit mamei mele ca mostenitoare dupa Autor (sotul ei), atunci dumneaei fiind inca in viata.Primaria, in mod incorrect m-a inregistrat abuziv in evidentele sale ca proprietar pe respectiva folosinta declarata.Intre timp, mama a decedat. Post factum, am tot declarat, repetitiv si in scris Primariei ca nu mai folosesc respectivele parcele de teren ….ca nu sunt proprietar….
Precizez ca : n-am facut vre-o dezbatere succesorala- cei doi frati ce-I aveam n-au acceptat sa ne intrunim in trei pentru asta. Intre timp, au decedat si acestia.Acum nici urmasii fratilor nu vor/ accepta intrunirea pentru asa ceva- ei fiind total neincrezatori … Dar sunt si plecati afara din tara…
Si recent am resolicitat repetitiv Primariei sa-mi fie anulata aceasta debitare/impozitare ca neconforma cu prevederile actualului Cod Fiscal 2016 prin care sunt impozitati doar prprietarii terenurilor, intrucat eu nu sunt PROPRIETAR. Pamantul disipat nu stiu unde se afla, n-am fost pusa in posesie si nu stiu cine foloseste acele parcele – in total 36 ari amplasate in cateva locuri diferite.
Primaria sustine totusi ca eu asi fi totusi proprietar.E o aberatie peste care nu pot trece sub nici o forma. Rog si un raspuns . Multumesc doar pentru asta si pentru o aplecare competenta.