analiza dosar Prima Casa la Fond Garantare de Stat

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (1 evaluari, media: 1,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Buna ziua!
Din data de 08.04.2016, dosarul nr 198883 pentru achizitionare casa prin programul Prima Casa a fost transmis de catre Raiffeisen bank la Fond, iar abia in 18.04.2016 a fost trecut in etapa de analiza.Din 18.04.2016 acest dosar se afla in analiza si nu primesc nici un raspuns.
Am sunat de 2 ori la Fond si am rugat urgentare, insa mi se rapsunde ca numai Banca poate face solicitare de urgentare.
Nu mi se pare corect ca dolentele noastre ale cetannilor sa nu fie ascultate, deoarece noi suntem cei mai in masura sa stim cand ne expira antecontractul de vanzare- cumparare .Doresc ca eu ca si titular de dosar sa pot face solicitarea de urgentare analiza dosar pentru ca eu consider ca sunt cel mai interesat sa mi se urgenteze analiza si pot veni cu justificarea de rigoare.
sa nu mai spun ca mi se par extrem de mult sa nalizezi un dosar in care sunt cel mult 6 tipuri de hartii:
-pentru beneficiarii care achizitionează o singură locuinţă în regim individual:
(i) solicitarea de garantare semnată şi ştampilată de finantator, dupa aprobarea finantarii;

(ii) documentul de identitate al beneficiarului/beneficiarilor, precum şi al soţului /soţiei, dacă este/sunt căsătorit/căsătoriţi, în copie certificată;

(iii) declaraţia pe propria răspundere a beneficiarului;

(iv) antecontractul de vânzare-cumpărare autentificat, în copie certificată;

(v) extras de carte funciară privind locuinţa ce urmează să fie achiziţionată din finanţare, eliberat cu cel mult 15 zile înainte de data solicitării de garantare, în original, actualizat în ceea ce priveşte datele de identificare ale imobilului;

(vi) certificatul de eficienţă energetică pentru una dintre clasele A, B sau C de eficienţă energetică, începând cu data intrării în vigoare a prevederilor art. 23 din Legea nr. 372/2005, cu modificările ulterioare, în copie certificată pentru conformitate cu originalul.