Obtinerea adeverintei de sanatate in cazul in care ai venituri din activitati independente

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (1 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

De ce pentru orice nevoie medicala ai avea, si daca nu esti salariat, trebuie sa te duci la CAS sa ceri adeverinta, cand lucrul asta ar trebui sa fie in sistemul ala de card de sanatate platit cu bani grei din banii nostri. Nu de alta, dar platesti o viata intreaga uneori sume mari la sanatate si pe urma singurul tau premiu este ca te pun sa alergi pe la ghisee.
Uite ce trebuie sa faci ca sa obtii respectiva hartie care e valabila 30 de zile, asta in afara de vizitele repetate la medic.
Pentru persoane care realizeaza venituri exclusiv din activitati independente
copie act de identitate,
Declaratie pe propria raspundere cu veniturile realizate pe perioada termenelor de prescriptie (Anexa 4),
Pentru solicitantii care au inceput activitatea pana la data de 30.06.2012, Deciziile de impunere privind stabilirea obligatiilor de plata la FNUASS /accesorii la 30.06.2012 (persoanele care nu au intrat inca in posesia acestora, se vor adresa Biroului Evidenta Contributii, sediul Gh. Titeica)
Dovada platii contributiei de sanatate la zi emisa de ANAF/trezorerie/banca
Decizie de impunere emisa de ANAF pentru anul 2016
Cerere de obtinere a adeverintei de asigurat (Anexa1).
Si uite asa bagi mana in buzunar si mai platesti o data ceea ce deja ai platit, fiindca va jur, toate astea necesita o saptamana de alergatura, timp in care nu mai poti sa muncesti. Trebuie ca aceasta informatie sa se gaseasca in sistemul de card de sanatate!