reinoire anuala pensie de boala

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (1 evaluari, media: 1,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

(Sunt fiu de persoana cu handicap 10ani ) In fiecare an este nevoie ca persoanele cu handicap de diferite grade sa mearga la comisiile de reevaluare care de fapt nu fac nimic decat sa confirme ce deja doctorii au diagnosticat ( iau la cunostinta ca totul a ramas la fel sau sa inrautatit). Persoanele cu handicap devin un fel de postasi carand hartii aiurea uneori si zeci de kilometri ( 70 km la tata ).
O solutie usoara ar fii ca comisia sa acceseze online datele de sanatate ( cele de pe card/baza cred ca sunt toate) ale persoanei ( bolnavului) sa i-a nota de evolutia bolii (acestia se interneaza anual ,verificari obligatorii sau fac diferite investigatii in functie de boala ), sa decida daca se modifica ceva sa noteze in baza de date( daca exista daca nu sa se creeze sau modificari in cea de la sanatate dar ) si apoi prin posta sa trimita decizia catre aceea persoana.
Asa si comisia ar avea mai putin de munca, ca timp, examinind doar date ( oricum asta fac )care cred ca e mai rapid decat tot teatrul ala (+ umilita si de multe ori coruptia).
S-au un mic soft, supravegheat de o persoana din comisie care sa analizeze datele din baza si in baza criterilor stabilite in lege si actele normative in vigoare sa ia decizile automat eliminind astfel eroarea umana ( cea ca uita de termene sau sunt depasiti de volumul de munca ). Acesta ar salva o gramada de bani si personal care ar putea fi folosit la alte activitati.