Lipsa de comunicare intre institutiile statului

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (Evaluați aceasta propunere)
Încarc...

Astazi, miercuri, 29.06.2016 ora 18, am fost la DITL sector 6, Orizont ( programul este pana la 18:30), ca sa verific daca exista diferenta de plata impozit pe locuinta/cladire pentru ap. 39 din strada Obcina Mare, nr.7, bl. Z27, sector 6, in conditiile in care este apartament cu destiatie mixta (de locuit si sediu de firma) pentru care s-a depus Declaratia ITL 001 cu raport de evaluare.
La ghiseu aflu ca este de plata o diferenta de 11 lei impozit pe cladire dar ca exista si o amenda de 420 lei din 19 octombrie 2015 neachitata si nu poate fi achitat impozitul pe cladire pana nu se achita amenda.
Analizez situatia si constat ca amenda a fost platita imediat in 19.10.2015 dar pentru ca nu s-a putut plati pe ghiseul.ro sector 6, la sugestia unui functioar de pe platforma, s-a platit pe ghiseul.ro sector 4, cu datele platitorului si ale documentului de amenda.
In ziua urmatoare , pe 20.10.2015, s-a transmis mail la DITL/ORIZONT sector 6 prin care au fost informati despre plata amenzii din 19.10.2015 si s-a transmis chitanta cu care s-a platit.
M-am mobilizat rapid, am obtinut chitanta pe un mail chiar la ITL sector 6/ Orizont dar mi s-a cerut de la ghiseul situat la parter, sa merg la etajul 1, la Serviciul Amenzi ca sa stinga amenda pe baza chitantei mele.
Mai erau aproape 10 minute pana la terminarea programului iar Serviciul Amenzi daduse deja stingerea, inchisesera toate calculatoarele, iesisera din birou si tocmai se pregateau sa incuie usa biroului. Nu s-au intors din drum pentru mine si in plus m-au atentionat ca documentul de plata trebuie sa poarte viza “Conform cu originalul” in conditiile in care am utilizat platforma pusa la dispozitie de finante pentru fluidizarea platilor.
Cum ziua de astazi s-a terminat, voi reveni maine pentru justificarea platii amenzii in speranta ca voi reusi sa platesc diferenta de impozit pe locuinta.
Reclam faptul ca institutiile nu comunica intre ele (DITL sector 4 nu a transmis plata catre DITL sector 6 unde se sfla debitul iar functionarii DITL sector 6 manifesta multa comoditate.