Plata taxelor mai mici de 100 Ron

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (Evaluați aceasta propunere)
Încarc...

Descriere:
Am avut un cont la BRD,l-am desfiintat si mi s-a propus sa investesc banii intr-un fond mutual de investitii,lucru pe care l-am si facut.. si de aici incepe distractia.

Dupa ce am vandut acele parti pe castigul avut a trebuit sa platesc impozitul de 16 %.Problema e ca acel castig a fost de 10 Ron si a trebuit sa platesc 1.6 Ron impozit pe castig la Taxe si impozite.Primesc de la taxe si impozite instiintarea (un plic cu 2 foi=cam 2 lei),primesc al doi-lea plic cu datele de plata(cam tot 2 lei).Ma duc sa platesc acest impozit.
Stau la coada 1h, mi se emite o o hartie care trebuie stampilata de alte 2 persoane,in final ajung sa platesc acest impozit,persoana de la ghiseu precizandu-mi ca voi mai primi inca un plic sau ceva de genul acesta.

Propunerea mea este de simplificare a acestui sistem pentru costuri pana in 100 de Ron,prin generarea unui cod de plata care sa fie trimis in primul plic sau pur si simplu generarea un sistem de plata asemanator cu cel de activarea a optiunilor de cartela(gen cum are Orange *100#)

Sau transferul direct din contul bancar catre taxe si impozite