Formularul 088 – durata analiza

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (3 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Vreau sa mai aduc inca o critica la adresa acestui formular, in afara de cele ce au fost formulate pana acum de alti cetateni sau companii.

Exista o problema si mai mare, durata analizei. Am depus acest formular la sectorul 1, in urma cu 6 saptamani astazi mi s-a spus ca analiza poate dura pana la 3 luni pentru ca sunt foarte aglomerati. Asa ceva este inadmisibil in conditiile in care in general esti refuzat de prima oara doar ca sa mai depui o data, pentru ca acei functionari sa isi justifice scaunele.

In acest scop as vrea sa propun ca toate firmele ce nu obtin punctajul necesar pentru un raspuns afirmativ, sa fie chemate de prima oara la audienta si abia dupa sa fie refuzate daca este cazul. Ideal ar fi sa avem si un termen limita de nu mai mult de 15 zile lucratoare pentru audienta sau raspuns.

Lasand la o parte informatiile cerute de ANAF, timpul de analiza este absolut inadmisibil. Cum ne mai putem incepe afacerile daca stam 3-4 luni dupa ANAF? Unii oameni sunt constransi de timp. Unele afaceri nu pot astepta dupa ANAF, pentru ca se pierde momentul.