abordare autoritati locale_urbanism

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (Evaluați aceasta propunere)
Încarc...

ref. caz :_solicitare certificat urbanism de informare primaria sector 1
1.nu exista pe site precizate documentele necesare pentru depunerea acestei cereri ( cererea respectiva_singura informatie gasita destul de greu despre acest subiect- este o scanare jalnica greu lizibila, o lipsa de respect evidenta a celor responsabili)_de verificat
2. singurul email afisat la contacte nu raspunde la aceasta solicitare minimala_ pot dovedi acest lucru
3. actele cerute in general de alte primarii nu sunt toate aceleasi, aceasta insemnand o confuzie nepermisa transmisa catre cetatean (nu se face o diferentiere clara intre certificatul de urbanism pentru o constructie iminenta si cel de informare)
CONCLUZIE de etapa_: dumneavoastra ar trebui sa impuneti cel putin respectarea unui sistem redundant de abordare a autoritatii locale prin email la dispozitia cetateanului. Nu vad de ce o parte din „timpul de ghiseu” nu poate fi realocat raspunsurilor scrise pe email. In cazul in care nu se raspunde ar trebui sa avem dreptul la o sesizare pe care acum nu stim unde sa o lansam……despre abordarea telefonica nu mai amintesc deoarece nu angajeaza responsbilitatea functionarului si este tratata discretionar din toate punctele de vedere. Probabil ca la sesizarea cetateanului se poate evalua si competenta raspunsului la un moment dat de catre cei interesati si autoimbunatatirea procedurilor acestor entitati acum autoimune dpdv responsabilitate.