Trezorerie – Deschidere cont

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (10 evaluari, media: 4,50 din maxim posibil 5)
Încarc...

1. Se solicita Certificat Constatator ONRC deși se poate verifica online de către instituție. Certificatul trebuie sa fie cu ștampila ONRC deci trebuie mers la ONRC !!!!
2. Se solicita Hotărârea judecătorească în original, deși am CIF (deci am fost verificat si sunt în evidențele ANAF)

3. Formularele – în număr de 4 – nu pot fi descărcate online si completate civilizat si simplu (inclusiv transmis pe e-mail semnate electronic). Primești la ghișeu 4 hârtii, pe care trebuie să le completezi cu pixul (probabil albastru)
4. Nu există online o listă clară si completă de documente pe care trebuie să le completezi și să le ai la tine → m-i sa înmânat o listă de documente, scrisă de mână, în fața mea.
5. Completarea formularelor – care ar trebui să fie o operațiune simplă pentru un om care a terminat o facultate/liceu – nu se poate face fără să greșești, dacă nu ți se explică unde NU trebuie să completezi, deoarece acestea nu sunt intuitive (si nici nu au explicații).
6. Programul instituției pe site’ul ANAF este 8:30-18:30 dar numai când ajungi la destinație afli că, de fapt, programul pentru depuneri cereri este până la 13:30 ( până la 16:30 se pot face plăți, iar până la 18:30 se pot obține informații, dar numai miercurea) → Noaptea minții..

(Doamna de la ghișeu a fost incredibil de amabilă – Trezoreria sector 2 – Bd. Ferdinand)