E-BOX platforma on-line unde fiecare cetatean se logheaza individual si toate institutiile statului i se adreseaza direct facandu-i comunicari cu privire la orice problema administrativ fiscala (vezi mai jos exemplul Danez)

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (8 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Pentru o comunicare transparenta a statului cu orice individ in parte, danezii s-au gandit sa faca o platforma on-line unde fiecare individ se poate loga individual cu CNP-ul si cu o oarecare parola.

Aici, sunt tinuti la curent cu toate taxele pe care trebuie sa le plateasca, amenzile pe care le-au primit, asigurarile sociale de sanatate si multe altele care tin de legatura administrativ fiscala cetatean-stat.

Tot prin aceasta platforma, cetateanul poate trimite orice tip de document scanat, sunb forma de e-mail, oricarei institutii la care are interes. Aici adresele de e-mail ale fiecarei institutii sunt predefinite, iar utilizatorul nu are cum sa greseasca, trimitand actele in alta parte.

V-am facut niste print screen-uri la platforma despre care va vorbesc si pentru orice alte detalii va rog sa ma contactati la adresa pesronala de e-mail: Razvan.paduroiu@gmail.com sau la tel: +45 50293085.

Cu siguranta daca exista interes, va pot ajuta sa dezvoltam si o colaborare cu ministerul danez care este foarte deschis la astfel de schimburi de experienta.

Documentele atasate le puteti accesa prin urmatorul link:

https://drive.google.com/open?id=0B0IKrWj5lr0zX1QxbVdGTy1tNW8

Numai bine!
Andrei Razvan Paduroiu