Ordinul de deplasare

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (18 evaluari, media: 4,94 din maxim posibil 5)
Încarc...

Lucrand in vanzari si avand multe dlegatii in localitate si in afara tarii, pentru a putea justifica prezenta intr-un anumit loc, trebuie ca pentru fiecare locatie sa obtin stampila clientului pe ordinul de deplasare.
Avand in vedere penibilitatea situatiei de a solicita asa ceva unui client caruia intetionez sa-i vand un produs sau serviciu, dar si datorita faptului ca este un document ce nu ajuta cu adevarat pe nimeni, ci estre doar un alt document care este un mare consumator de timp, va rugam sa anulati obligativitatea de a completa astfel de ordine de deplasare.

Acest document este unul care nu are nici o legatura cu secolul in care traim si cu directia in care aceasta tara ar trebui sa mearga.
Este unul din multele documente/formularistici total aberante, absolut inutile, care nu fac altceva decat sa gadile orgoliul inspectorilor fiscali si care consuma multe resurse de timp si imagine la nivelul intregii societatii.

E abosult necesar si vital sa revizuiti intreaga documentatie/declaratii/formularistica financiar-contabila, pentru a moderniza cu adevarat aceasta societate, pentru a minimiza sansele de abuz din partea inspectorilor fiscali, pentru a transforma aceasta tara intr-una cu atractiva pentru mediul de afaceri.
Toate operatiunile de inregistrare a cheltuielilor si de declarare a taxelor si impozitelor trebuie urgent revizuita, spre simplificarea si reducerea duratei de timp necesar acestor operatiuni.

Tot ce trebuie sa faceti este sa luati modelul britanic de business. Pe partea de infiintare si operare a unei afaceri, sunt un exemplu de invidiat pentru orice tara din lume, exemplu care poate fi copiat in nici 12 luni. Trebuie doar vointa!!!

Traim intr-o lume care se misca mult prea rapid, iar pentru ca statul sa nu ramana in urma este nevoie de un simplu ordin de ministru sau HG.