Delegare persoana pt reprezentare firma

foarte slabaslababunafoarte bunaexcelenta (2 evaluari, media: 5,00 din maxim posibil 5)
Încarc...

Buna ziua,
Problema este ca functionarii sustin ca o simpla semnatura pe imputernicirea simpla (nu emisa de notar) nu este suficienta pt ca au fost si falsuri si in multe cazuri cer in continuare stampila (de parca asta nu poate fi falsificata daca se vrea) sau alte documente in original.
Eu as propune sa se mearga pe o procedura mult mai simpla si sigura online bazata pe o adresa de e-mail autorizata sa reprezinte adresa electronica a firmei in relatia cu orice institutie a statului.
Astfel in cazul in care administratorul (sau alta persoana imputernicita conform datelor de la Reg. Comertului)doreste sa imputerniceasca (sa delege) pe cineva poate transmite un e-mail la o adresa unica a statului gen contact@e-guvernare.ro in care sa mentioneze numele si CNP-ul persoanei si perioada delegarii si pt ce institutie/institutii.
Aceste informatii vor fi inregistrate intr-o baza de date care va putea fi verificata online pe loc de functionarii oricarei institutii din Romania cand se prezinta delegatul respectiv.